Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Det var du
Du som fick mig att känna mig underbar, vacker
Du fick mig att känna mig som den bästa jag någonsin kunnat vara
Du gav mig lycka
Du gav mig dig…

Men det är också du,
Du som får mig att känna mig usel
Vidrig och ej önskad på denna jord
Du ger mig hat
Du ger mig tårar
Och en bit av mig dog när du tog tillbaka det du gett
Du vill inte längre ge av dig till mig
Vilket känns jobbig eftersom jag vill ge hela mig till dig…




Fri vers av Nadice
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-09-17 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice