Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VET...

Vet att jag måste glömma dig
Vet att jag måste släppa taget
För det som är kvar av dig i mig gör ont
Men min kropp värkar älska smärta,
Åtminstånde din smärta
Smärta åstakommen av dig
För mig
Var det din mening?
Var det ditt mål?
Fast jag älskar dig mest i denna värld
Har du fått mig i gråt
Så jag hoppas du faller en tår
För alla de tusen jag fällt för dig




Fri vers av Nadice
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice