Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade linkin parkcd:n som jag lyssnade på som mest när allt var ett helvete i 6:an


så jag skickade tillbaka mig själv in i garderoben och låste.

\"I\'ve let myself become lost inside these
thoughts of you\"
så kom rycket
känslan
behovet
av att höra
honom skrika
sjunga, allt han gör

det var så längesen
jag trodde jag var över den perioden
då mina ord trycktes in
och ersattes med
hans

men nu är det tillbaka
det är som att nån säger
Nu är det dags igen

det är väl den här självförsvarsmekanismen
har gråtit sönder mig
brytit ner mig själv
förstört
psykiskt och fysiskt
du bryr dig inte


\"... and then it\'s all gone.\"




Fri vers av Mrscloudman
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman