Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har det bra

Jag har det bra
hon har det mindre bra
jag vet hur mycket
för jag har också haft mindre
men det var förut
nu har jag mer

Hon är liten
jag är stor
men
jag har vart liten
och haft mindre
jag vet




Fri vers av Nadice
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice