Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma...



jag är ditt barn

jag är din syster

jag är din mor


du är min mor

du är min syster

du är mitt barn.

Gjorde du ditt bästa?




Fri vers av Nadice
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 22:57



Bookmark and Share


    Issand.
aha? det låter komplicerat men ja, känslan
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice