Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET även om jag är ung!

Jag vet att jag är ung
(men jag vill gifta mig)
Jag vet att jag är ung
(men jag vill ha barn)
Jag vet att jag är ung
(men jag vill ha hus)
Jag vet att jag är ung

Men jag vill känna

Lycka
Sammhörighet
Mening

Framförallt vill jag känna

LIVET




Fri vers av Tuzze87
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-18 22:10



Bookmark and Share


    EMITSTI
Oj, ursäkta. Blev lite för många \"man\" i sista meningen. Hur och vad gör man när man känner livet? ska det ju vara.
2007-09-22

    EMITSTI
Tycker om ditt sätt att sätta meningar och ord i parentes:)

Framförallt detta fick mig att tänka till;)

\"Framförallt vill jag känna
LIVET\"

Hur och vad gör man när man känner man livet?
2007-09-22

  Eduardo
hmm... känns lite som materiell lycka :-P... men nåja... poängen förstås... men man aldrig för ung lr gammal för lycka :-)...
2007-09-22

  Just Emotions
visst du är ung och det är jag med.. men jag vill också LEVA..
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tuzze87
Tuzze87