Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN!

Du får mig att le varje dag


Jag uppskattar dig så otroligt mycket


Tack för allt du gjort för mig


Saknar dig.


Kom till mig


Kärlek




Fri vers av Tuzze87
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuzze87
Tuzze87