Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av blod


Varför dina ord?
Ord av smärta.
De slår hårdare än en kniv skär djupa sår.
Jag gråter,
gråter tårar av blod.




Fri vers av Tuzze87
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 18:39



Bookmark and Share


  Popo
Sorglig.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tuzze87
Tuzze87