Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du tänker..

Om du tänker köra ihjäl dig, så tänker jag sitta bredvid dig..
Om du tänker ta en massa tabletter, tänkar jag ta lika många..
Om du tänker skjuta dig , så får du skjuta mig först..
Om du tänker hoppa , så tänker jag hoppa med dig..

Om du vill leva livet , så tänker jag alltid leva med dig <33




Den är till dig min älskling <3




Fri vers av MiaHjärtarSandra
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 15:47



Bookmark and Share


  Just Emotions
väldigt fint..
man ska bara komma ihåg att man inte ska \"hänga upp sig\" på någon annan.. fortsätta leva sitt liv..
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MiaHjärtarSandra