Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågade iallafall..

Jag frågade dig om du gillade mig, du sa nej.
Jag frågade om jag var vacker, du sa nej.
Jag frågade om jag fanns i ditt hjärta, du sa nej.
Jag frågade om du skulle gråta om jag gick iväg, du sa nej.

Så jag gick..


Du tog tag i min arm och sa..
Jag gillar dig inte, jag älskar dig.
Du är inte vacker, du är underbar.
Du finns inte i mitt hjärta, du är mitt hjärta.
Och jag skulle inte gråta ifall du gick iväg..

JAG SKULLE DÖ!




Fri vers av MiaHjärtarSandra
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-09-20 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaHjärtarSandra