Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lämnar dig aldrig ensam.-

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig. Du är allt jag lever för. Alla fina dagar och minnen vi delar tillsammans. Du finns inte bara i mitt hjärta, du är mitt hjärta. Och alla vet att man inte kan överleva utan sitt hjärta. Jag kan inte överleva utan dig i mitt liv. Om du någonsin lämnar mig ensam kvar lär jag inte finnas till efter det. Du betyder hela mitt liv, varenda andetag är för dig. Varenda steg jag tar, tar jag för dig. Du är mitt ljus i livets tunnel. Du är den finaste jag vet. Du kommer aldrig att behöva vara ensam vännen. Jag kommer alltid att finnas här för dig och sträcka ut min hand. Ingen eller inget kan få mig att sluta älska dig. Du är allt jag behöver för att överleva, du är luften i mina lungor hjärtat. Vi har ju lovat varandra, Hoppar du så hoppar jag. Det kommer jag offra allt för att hålla. Hur mycket jag än försöker sluta tänka på dig när vi har blivit ovänner, desto mer känner jag mig oäkta. Du är en riktig ängel och det hoppas jag att du vet om. Mitt liv betyder ingenting utan dig! Det kommer alltid vara du och jag, vandrandes hand i hand genom livets svåra stunder men även genom dom lyckliga stunderna. De stunder man absolut inte vill glömma. Du får mig att le och du gör satt jag förstår hur lycklig jag egentligen är när jag är i din närhet. Utan din närhet känner jag mig tom. Jag finns alltid här för att stötta dig, tar alltid emot dig om du faller. Lämnar du min hand, ja då vet jag inte vad som händer. Jag lämnar dig aldrig ensam. Även om jag inte är där bredvid dig kommer jag alltid finnas vid din sida och hålla din hand. Jag släpper inte taget förrän när du släpper min hand, när du inte vill ha mig hos dig längre. Och den dagen hoppas jag aldrig ska komma. Vi är starka tillsammans, hur svag jag än känner mig vet jag att du finns här vid min sida och du är redo att lysa upp min dag.

” Hoppar du så hoppar jag”

Carolina Hansson




Fri vers av Carolina Hansson
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-09-20 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson