Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skynda!

Tidlös är själen.
Tidfull är dagen.

Snabba steg genom oändlighet.
Långsamma andetag på livets sista dag.

Tomma lögner.
Fulla syner.

Ur dimman tränger ljuset fram.
In i det okända.




Fri vers av skåddieke
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 17:01



Bookmark and Share


  Peter Matsa
ja, tidlös är själen. väldigt fint fångat. väldigt starka ord: \"långsamma andetag på livets sista dag\".

kram o applåd!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

skåddieke
skåddieke

Senast publicerade
skynda!
Stigen
* Se alla