Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp, trädet

Det hade sett
så mycket
och visste om många hemligheter

Skräck, kärlek
joggare och
dagisbarn

Många och
mycket
hade passerat

Ibland
såg
det
på djupa orättvisor
och då brände det till lite grann
i barken

Men aldrig kunde
det göra något åt
saken

Fast
en gång
föll en gren ner
i nacken
på en

otrogen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 19:39



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Mmm. . . härligt målande beskrivning
och fortsättning på trädet . . .
Med en härligt munter avslutning . . .

*APPLÅD*

*****************************
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan