Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda kanter

Hammrar vattenfall utmed forsen
Dunkar och ekar i mitt huvud
Långt går stranden
Stranden utan vatten

Klockor utan visare
Som måste dras upp
Spelar tiden
Likt en ballad

Släta ytor
Täcker över den skrovliga ytan
Ytan som täcker mitt fönster

Gnekande dörrar
Morgonrådnad över hamnen
Hamnen är för grund
Pengar finns inte till slammning

Runda kanter
Barnskrik
Duns
Pust




Fri vers av mathsivan
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-09-20 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mathsivan
mathsivan