Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tre steg

Its a fucked up
world

Men kanske
om inte själva
knullandet vore så
skönt

Då kanske
även kärleken
kunde få en chans

Fred ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-09-20 21:19



Bookmark and Share


    KalleLager
Hehe...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan