Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssvag

att älska dig är lika lätt som att andas...

...och lika svårt som att låta bli.




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-20 21:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
syresatt om livet och kärleken...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always