Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En korv utan sitt bröd

Det är
någonting som fattas
tänker
korven utan sitt bröd
( jag känner mig så naken )

Dressingen
försökte att
muntra upp honom
men det
var inte vad han behövde just nu

När sedan
brödet
väl omslöt honom
i varm trygghet

Då var både
ketchup och
senap välkomna ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-04-18 21:23



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
orginell
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan