Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ...

ett minne av sorg...
en minne av lycka...
en tanke som gav...
en tanke som tog...
en kärlek som älska..
en kärlek som hata...




Övriga genrer av Söndertrasslad Malib
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-04-18 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib