Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte satt å nynnade lite å så nä som sagt.. läs och analysera själva.


no name..

got to find my way..
walk away and see the moon leave all your minds behind.
. never think about thoose words you say..
and never ever come back for love.. find another.. a true..




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-06-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib