Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sann kärlek.. ger aldrig upp...


en känsla utan tanke...

Dina ögon såg på mig,
du log,
du såg hur jag kämpade hur jag kämpade efter din närhet,
du tog mig i dina armar å kysste mig panna,
aldrig har jag kännt så, aldrig...
dina armar dina läppar din famn,
DU, gör mig hel...




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-04-10 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib