Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbristens hunger

 

 

sinka mig en tanke

bind mig vid en påle

luttra alla bilder

ge mig frid att se

 

sänk mig under ytan

bygg en bro för tanken

lyft att stilla bida

tid att innerligt se

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 22:10



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
en bön
om tid
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt