Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se det som en kärleksförklaring



Du tinar upp själva Nordpolen

Och med ditt leende smälter du mig


Du strålar som om du vore solen

Och Universum kretsar kring dig







Fri vers av Pusslaren
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-22 07:49



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gullig
2007-10-20

  tjort
Helt underbar! Korta dikter kan verkligen innehålla fantastiskt mycket!
2007-10-04

  glittertindra
så vacker.. :)
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Pusslaren
Pusslaren