Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt.



Jag vill ha dig här på riktigt inatt

Blanda salt som inte silats genom spamfilter
Tårar som inte förångats i en brandvägg

Riktigt salt.
Det smutsiga, krispiga, iskalla saltet
vi alla bär på

Jag vill ha dig här på riktigt inatt.






Fri vers av Pusslaren
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-07-01 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pusslaren
Pusslaren