Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min susande saknad

Och jag lägger örat mot snäckan
och blir liten igen
Hur du sa att den längtar hem
och susar i saknad
till havet
Jag hör bara dig
och min egen susande längtan,
min saknad
Och jag vilar örat
mot minnet




Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 15:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som snäckan längtar till havet... så ser jag poetens längtan till minnen som susar... ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol