Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kärlekens väg och villkor


Att finnas till

ATT FINNAS TILL

I ett ögonblick
av omtänksam närhet
upphör frånvaron
att finnas till

I ett ögonblick
av varmsam beröring
upphör tiden
attfinnas till

I ett ögonblick
av självklar tillit
upphör skulden
att finnas till

I ett ögonblick
av villkorslös kärlek
upphör makten
att finnas till

/Kjell Olof Bohlin /




Fri vers av Kjell Olof Bohlin
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 18:56



Bookmark and Share


    Issand.
vackertvackert
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Olof Bohlin