Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på inspiration...


Kyla



en isande vind
kyler luften omkring mig
jag stänger frysen




Bunden vers (Haiku) av Mari N VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 20:25



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Brrr..ja bäst att stäng med en gång!
2007-09-22

    Issand.
öppen frysvind



bra!!
2007-09-22

  Isaac Bobjörk
Världen är så kall så kall
Men frysen funkar bättre stängd

Trevlig denna. :)
2007-09-22

  Ronny Berk
en klok handling i energibesparingens tidevarv...och för mera av mänsklig värmes tillvaratagande...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP