Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan vad jag har roligt åt mig själv ibland... YES! ;) Godnatt världen!


En godnatthaiku



erkänner, jag är knäckt
godnatt alla poeter
min nacke sover...




Bunden vers (Haiku) av Mari N VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 22:24



Bookmark and Share


  thyra
God natt :)
2007-09-22

  Ronny Berk
måste vara en stor tillgång att kunna sova med en kroppsdel i taget...en form av skiftesbesovning... på min ära...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP