Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte inte alls


i ögonvrån anar hon ett småleénde från den som ville få henne på fall .

hans hand på
hennes lår

hennes ansikte tryckt mot kudden
hans mot hennes kind

det finns ingen tvivlan
i vad han vill
med henne

det finns för mycket tvivlan
i hennes hjärna
för att hon ska orka bry sig
och det finns inget längre
som får henne att vilja
skydda sig själv,

mot sig själv




Fri vers av Mrscloudman
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-09-23 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman