Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaserat...

 

 

när minnen väcks till liv
vävs en skrud av glas
packas ner i närmsta garderob
spräcks inte går inte i kras

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 01:12



Bookmark and Share


  aol
känner en varm ström bokmärkes
2007-09-23

  Mari N VIP
Och när garderoben är full? Du har fångat en sanning på ett enkelt men ändå skrämmande sätt.
2007-09-23

    Oak VIP
Helt bra, helande
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt