Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i Anne och Runes trädgård på Ekerö, liggandes i gräset, den 23 september 2007. Tack alla kursdeltagare för en sant inspirerande höstdag!


Himlen på Ekerö

Man behöver inte flyga för att uppleva himlen.
Molnen syns bäst när man ligger med ryggen mot jorden.
Naturens magi visar sig när vi låter den.
Färgerna är laddade med vilja att leva.
Och det vill jag.




Fri vers av Nina Hedlund
Läst 799 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 21:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag drömmer mig bort dit en stund.

sista raden är en kalas avslutning.
2007-10-23

  Bengt H VIP
Tack själv! Den där trädgården är helt magisk.
2007-09-23

    ingvar VIP
Bra.
Ingvar
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Hedlund
Nina Hedlund

Senast publicerade
.
Himlen på Ekerö
* Se alla