Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Universum är stort, väldigt.

Det är ensamt här. Och kallt.




Fri vers av valjakt
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-09-24 21:25



Bookmark and Share


    Issand.
brr
ja kanske det
men vi bor väll på jorden?
fast
tjajtja
hm
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

valjakt