Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi räkna stjärnor i natt

Jag vill fylla mitt inre med dig
och sen vill jag vandra

i tvåsamhet

mot ålderdomen




Fri vers av aleks
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-09-24 21:55



Bookmark and Share


  Smultris
du ska få ärva min rullator gammeltant:)
2007-09-24

  Smurf
Så vacker, så bra!
2007-09-24

    undefined
Helt enkel, enkelt underbar!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks