Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mona kommer

jag skulle så gärna vilja
att mona kom till mig inatt
med blå ord och ögonskimmer

jag skulle vilja att hon berättade
vad är denna rymd
jag drömde om när jag var liten

mona kommer på natten
i en silvervävd klänning
vi har känt varandra sedan länge
jag känner igen henne
utan att öppna ögonen

när mona kommer
finns ingen sanning och inga lögner
ingen kärlek och inget lidande
ingen tvivel ingen rädsla
bara hennes ögon som lyser
och frid




Fri vers av Lida S.
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-09-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lida S.
Lida S.