Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neutrum

Jag har det så kallt.
Släpper jag ner håret
blir jag som parodi på mig själv.
Slipper jag göra det
om jag ändå vill få en arm
på mina axlars smala längtan?




Fri vers av Lida S.
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lida S.
Lida S.