Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt

Finn styrkan
Finn modet
Finn kraften
Att stå på dig
Och vara dig själv
Jag vet att det är svårt
Speciellt i dagens samhälle




Fri vers av xHATOBJEKT
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-09-25 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xHATOBJEKT