Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Det är som vilket annat beroende som helst
Akoholberoende
Drogberoende
Att sätta den vassa glasbiten mot handleden
Är som vilket annat beroende som helst




Fri vers av xHATOBJEKT
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-25 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xHATOBJEKT