Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt mycket \"bara ord\" ;o)


kvack!

~~~


\"du förklarar ju som en anka\"


tack, älskling,
för att du fick mig att skratta i kväll

du, jag tar det som en komplimang

kvack, kvack!



~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 23:42



Bookmark and Share


  stronza
steve vill gärna bre på lite extra ser jag
fick också en härlig bild av en vit anka med orange näbb som snattrar vidare
skön humoristisk person som tar det hela med stolt fjäderskrud
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan