Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Paris.


Betraktelser från en bar LIV

~~~


det svenska paret i baren
spekulerade i allt
från obskyra belgiska ölsorters tillkomst
till bartenderns sexuella läggning

vid stängningsdag sa de bon soir


den franske bartendern
önskade dem god natt




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 534 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-26 18:12



Bookmark and Share


  Regular
hahaha oj oj oj piiiiinsamt
2008-08-28

  Micael Axelsson
*skrattar glatt* Man skall inte ta för givet att man är ensammen i den stora värld, som ändå är rätt liten...
2007-10-25

    ej medlem längre
*skrattar elakt*
Ja man ska inte tro att man
är säker bara för att man är
utomlands precis....

En väl framförd betraktelse
2007-10-07

    Bodil Sandberg
Dina betraktelser får mig alltid att muntras upp..tack!
2007-10-01

  stronza
ja det där har man varit med om *skäms*
2007-09-27

  Jessica Ebbesson
Lyssnande öron kan finnas överallt :))
2007-09-26

  Jan Linderoth
Ja margerithan fastnade väl i halsen, gott åt dem. Fast det är lätt att hamna där själv.
2007-09-26

  Daniel_78 VIP
underbar :)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan