Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig lite kärlek!!


Verkligheten.

Jag håller upp vit flagg.
Vill mäkla fred.
Du som är farligare än du ser ut.
Målad i många vackra färger.
Med en bedragares leende.
(Can go fockkedlyfock of cuz im a hard rock knocka`)




Övriga genrer av EnVajandeTräd
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 15:21



Bookmark and Share


  Just Emotions
me likke :)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

EnVajandeTräd