Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar


Ensam i natt

kaos mytologi
att kärlek gör dig fri är en utopi
biter mig hårt i tungan
blundar
bitter avsmak i munnen efter allt jag sett och hört
efter det som hänt och skett
bojjor på mina ben
ståndes på knä som om jag nyss skulle ha bett
utan vett
tomhetens dystra vindar blåser där bakom på månens svarta sida
det regnar
katter
hundar
Och trasiga hjärtan

jag är förlorad djupt inne i dig och ensam i natt




Fri vers av Noc
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc