Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätt ?

Det är svårt att hitta
något som mättar

Något som kan få en till ro

Det är svårt att hitta
något som mättar

en själ utan botten

Inte ens efter konjaken
till 5 rätters menyn
kan jag luta mig tillbaks och vara nöjd

Det är svårt att hitta
något som mättar

Men ibland är ju vägen
målet .....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-03-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan