Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olagliga känslor

Jag är förälskad och ingen får veta.
Sluter mig i det skalet som jag lärde mig att använda
Känslor som inte är lagliga i vår värld.
Att älska fel person är inte accepterat.
men jag skälver av dina ögon och när du rör mig.




Fri vers av Millan
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 17:57



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Känslor kan aldrig vara fel.
Kärlek är varken bra eller dåligt.
Kärlek och förälskelse bara är.
Ibland är det bara att vänta
tills \"anfallet\" är över
En mycket fin sista rad
i en välskriven dikt
2007-09-30

  Last Word Spoken
åh, låter mycket oanständigt
vet inte om det är bra eller inte
bara det inte är kriminelt
så är det väl bra
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Millan