Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i ett hål


När din röst sveper fram
som ett olustigt hjärtskrik
kan jag inte väja bort.
Jag har fastnat i ett hål av ofrivillig kärlek
vem kan släppa loss mig.
Jag skriker ju högt men ingen hör mig.
När får jag frid att älska igen?




Fri vers av Millan
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millan