Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött



Livet väntade inte
På de trötta stegen
Som trodde att allt skulle bli lättare
Om dem tog hissen upp




Fri vers av dofta
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-04-21 17:59



Bookmark and Share


    livräddaren
goodiwoodi :P
2005-04-21

  oprivat
haha grymt bra;)
2005-04-21
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta