Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsbehov



Sjunker in
i
rollen
med repliker
hämtade
ur det förflutna

Innan solen
Det upprörda havet
Droppen
mot fönstret
Allt som förgyller

Sjunker

Förlorar din blick




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-09-28 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP