Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ögon

 

 

 

jag bjuder mina ögon
en läcker måltid
att sinnet fylla
känslan mätta

var gång jag ser
åt båda håll

där mellan
flyter kryddofterna
som pulserande stjärnor
och lyser upp tankar
jag bjuder mina ögon

kärleken till insikten
som låter mig frossa
utan att tyngas av skuld

mmm...

kärleken smakar ansvar

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 22:05



Bookmark and Share


  aol
ögats mättnad härligt bravissmo
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt