Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte



I mörka rum

Tid återkommer

Frihet består
i det slutna

Mot vågor
krossas drömmar

Styrkan imploderar
suger ur

Världen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-29 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP