Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken som var jag

Pojken som bor inuti
min manskropp
tittar ibland ut och säger hej !

Kommer du ihåg mig
lekarna, skratten den första förälskelsen

Han tittar ut
för att påminna mig om att
ibland ta det lugnt
eller att flippa ut och njuta

han är alltid välkommen ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 263 gånger
Publicerad 2004-03-07 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan