Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fort-farande

 

 

 

livet susar förbi jävligt fort
allt radar upp sig
även de vita strecken, luckorna
där jag går

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 23:31



Bookmark and Share


  Mari N VIP
Gillar titeln...
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt