Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror hon heter linnea och hon försöker verkligen


det är alltid någon som hamnar där, sånt väljer man inte.

man kan se,
på sättet hon rör sig

när hon cyklar på morgonen
med kläderna som var nya
och liknade de andras

att hon ville

när hon sitter på fönsterraden
i skolkorridoren
med blicken fäst på något så långt borta
men hon är inte som dom


hon kommer uppskatta sig själv en dag
när hon kommer till något nytt
där hon sträcker på sig
och man inte längre ser
den flickan

som gick ensam i åttonde klass.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 00:54



Bookmark and Share


    Lewis
förlåt att komentarerna är så enformiga men det finns inte mycket mer att säga än det dina dikter förmedlar och det faktum att du är underbar.


denna dikten är förövrigt en av mian favoriter. jag älskar sättet du ser människor som iten riktigt syns
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman